Ref.002

14,50 €
Impostos inclosos
Quantitat
Darreres unitats en estoc

  • Política de seguretat: Artesania Esteve Compta amb les màximes mesures de seguretat comercialment disponibles en el sector. A més, el Procés de pagament funciona sobre un servidor segur utilitzant el protocol SSL (Secure Socket Layer). Política de seguretat: Artesania Esteve Compta amb les màximes mesures de seguretat comercialment disponibles en el sector. A més, el Procés de pagament funciona sobre un servidor segur utilitzant el protocol SSL (Secure Socket Layer).
  • Política d'enviament: L'enviament es realitzarà en el mateix dia si la compra és realitzada abans de les 18:00. El termini de lliurament és de 24-72 hores laborables depenent del transport triat en realitzar la comanda. Política d'enviament: L'enviament es realitzarà en el mateix dia si la compra és realitzada abans de les 18:00. El termini de lliurament és de 24-72 hores laborables depenent del transport triat en realitzar la comanda.
  • Política de devolució: Tots els productes comprats a Artesania Esteve podran ser retornats i reemborsats, sempre que el Client comuniqui a Artesania Esteve la seva intenció de retornar el/s producte/s adquirit/s dins d'un termini màxim de fins a 48h des de la data de l'entrega del paquet. Política de devolució: Tots els productes comprats a Artesania Esteve podran ser retornats i reemborsats, sempre que el Client comuniqui a Artesania Esteve la seva intenció de retornar el/s producte/s adquirit/s dins d'un termini màxim de fins a 48h des de la data de l'entrega del paquet.
Ref.002
1 Article